Taxijakt.se - Spara 30%

Spara upp till 30% på din taxiresa Boka taxi nu
  >

Telefon: 0771-90 00 00     Webb: taxijakt.se/taxi-stockholm

Hyr limousine i Stockholm, kolla pris med oss!

Ska du beställa limousine i Stockholm? Hör med oss vad det kan kosta! Fyll i fälten nedan, med plats, datum och telefonnummer, eller maila till limo@taxipriser.se, så återkommer vi med prisförslag och info!

Här nedan presenteras ett antal företag som hyr ut limousiner i Stockholm, för bröllop, student, bal, premiärer eller andra festliga tillfällen. Har du ett limousinebolag, och vill stå med på listan? Kontakta oss på limo@taxipriser.se.Villkor: 150 kr rabatt för alla nya kunder. Ange kod "Taxipriser"..
Gäller i Stockholm och Göteborg.


Limousiner att hyra i Stockholm

Crown Limo

Tel: 08 - 599 09 600

V8NJJbR.png
Priser hyra limousine:
Lincoln Towncar Stretch 1 tim 1200 kr
Limousine Chrysler 300C 1 tim 1700 kr
Lincoln Towncar Superstretch 1 tim 1700 kr
Hummer H3 Lumousine Superstretch 1 tim 2500 kr

Crown Limo har tre olika limousiner som de erbjuder, en Limousine Chrysler 300C Superstretch, en Lincoln Towncar Superstretch och en Limousine Hummer H3 Superstretch. Samtliga limousiner har TV-skärmar, surroundstereo, skinnsoffor och fullutrustad champagnebar. Chryslern är splitter ny och har 20-tums chromefälgar, ljusshow och även whiskeybar. Mellan 1 maj och 15 juni något högre priser.

Crown Limos sajt: www.crownlimo.se

UBER LUX
Stockholm

Beställs via webb/app

Uber-limo.png
Priser hyra limousine:
Limousine 15 min/10 km 422 kr

Uber LUX är UBERs premiumsegment med lyxigare, rymliga bilar, alla i svart. Bilarna är till exempel av modell Mercedes S-klass, Audi A8 och BMW 7-serie. Uber LUX går endast att boka via UBER-appen, som finns att ladda ner till Iphone och Android. Uber LUX går ofta att beställa med betydligt kortare varsel än andra limousiner; ofta inom några minuter.

UBERs sajt: www.uber.com/cities/stockholm

Mälardalens
Limousineservice

Tel: 021 - 12 06 80

Priser hyra limousine:
Limousine
(endast inom Västerås)
20 min 1000 kr
Limousine 1 timme 1600 kr därefter 1300 kr/timme
mellan 06.00-22.00

(gäller 1 timme från kund stiger på, fri framkörning inom Västerås). Övriga orter tillkommer viss framkörningskostnad.

Mälardalens Limousineservice AB har sitt säte i Västerås men är verksam i hela Mälardalsområdet med omnejd, t.ex Uppsala, Örebro, Eskilstuna, Strängnäs, Gävle, Norrköping, Katrineholm, mm. Företagets huvudtransporter består av events, bröllop, studentbaler, guidade stads- eller länsturer med auktoriserade guider som följer med personligen, VIP-kunder från flygterminaler ex. Arlanda.

Limousinerna som erbjuds är en vit och en svart Lincoln Towncar förlängd till 8,7 m. Utrustningsmässigt så finns i limousinerna 3 m långa barer, E-soffa resp. J-soffa 15” plattskärmar med DVD, PC-inkoppling, stor musikanläggning med dubbla basar, slutsteg mm.

Mälardalens Limousineservices sajt: www.malarlimo.se

Moon Limo Stockholm

Tel: 0704 - 247153

Priser hyra limousine:
Limousine 1 timme Från 2000 kr
Limousine 1 timme (1 maj - 14 juni,
samt storhelger)
2500 kr per påbörjad timme

Moon Limo Limousiner kör en Lincoln Town Car Superstretch Limo, en Chrysler 300C och en Hummer H3 Limousine. De erbjuder även en rosa limo! De erbjuder transport till Stockholms flygplatser och uthyrning för svensexa, bal, bröllop, examen. Limousinen är utrustad med CD-spelare, glas och tar 8 passagerare.

Moon Limo Stockholms sajt: www.moonlimo.se

Limousine Stockholm

Tel: 08 - 650 90 80

Priser hyra limousine:
Limousine 1 timme 1510 kr
Limousine 1 timme (1 maj - 15 juni) 2265 kr

Limousine Stockholms limousiner är av ett flertal olika märken, bl.a Volvo, Lincoln Town Car, m.fl. Limousine Stockholm har även andra bilar, och arbetar mycket med affärsresor, sightseeing, transfer, mm, förutom bröllop, student, baler, mm.

Limousine Stockholms sajt:www.limousinestockholm.se

American Limousine
Stockholm

Tel: 08 - 84 32 00

Priser hyra limousine:
Limousine 1 timme 1510 kr
Limousine 1 timme (1 maj - 15 juni) 2250 kr

American Limousine erbjuder limousiner, både vita och svarta, samt en yacht att hyra. Deras limousiner är av märket Lincoln Town Car Superstretch, som har plats för upp till 8 personer. American Limousine är baserat på Lidingö.

American Limousines Stockholms sajt: www.americanlimo.se

Angelride Limousine
& Reklamservice

Tel: 070 - 792 64 35

Priser hyra limousine:
Limousine 1 timme 1900 kr
Limousine 1 timme (1 maj - 15 juni) 2250 kr

Angelride beskriver sig själva som ett annorlunda Limousine-företag. Förutom att hyra ut limousiner i Stockholm erbjuder de även Hummer, Hummer Limo, Dodge Nitro, helikopter och yachts. Deras limousiner är utrustade med bar, DVD och skinnsoffor. Deras Hummer Limo är helt ny, och tar 8 passagerare.

Angelride Limousine & Reklamservice sajt: www.angelride.se


Detta är en lista över bolag som hyr ut limousiner i Stockholm, ej i prisordning.


Hitta limousiner i andra städer


Info om att hyra limousiner i Stockholm

En limousine, eller limo, är en längre lyxbil, som tar upp till 7-8 passagerare. Limousiner har ofta en exklusivare inredning, med skinnsäten, trädetaljer, osv, ofta med sätena placerad så att passagerarna sitter mittemot varandra.

Limousiner är ofta också utrustade med en bilstereo, tonade rutor och ibland även TV och bar. Limousiner uthyrs ofta för kortare sträckor inne i städer, t.ex från hemmet till nattklubben, festen eller motsvarande, och nästan utan undantag tillsammans med chaufför. De används även för VIP-transport till och från flygplatser, mm. Limousiner i Stockholm hyrs också ofta inför studentfest, bal, examen, mm. Vid uthyrning av limousine utgår priset oftast från Stockholm City till Stockholm City, dvs. timpriset startar när limon börjar köra, även vid hämtning utanför city.

Kända limousinemodeller är Maybach 62, Mercedes S-klass, Lincoln Town Car och Cadillac DTS. Världens mest kända limousine, Cadillac One, tillhör den amerikanske presidenten, och har alla upptänkliga säkerhetsanordningar och lyxdetaljer.

gOtyOBr.png

Hyr billig limousine här

Frågor eller synpunkter? Maila info@taxipriser.se