Taxijakt.se - Spara 30%

Spara upp till 30% på din taxiresa Boka taxi nu
  >

Telefon: 0771-90 00 00     Webb: taxijakt.se

Taxi_Jonkoping.png

Billigast taxi i Jönköping

  Typresa dag Typresa kväll  
1 Taxi Jönköping 330 kr 360 kr Tel: 036 - 34 40 00
2 Taxi Kurir Tel: 036 - 12 12 12
3 ÖstSmå Taxi Tel: 036 - 43 211

Angivna priser är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. De två taxorna är dels bolagens billigaste dagtaxa, dels taxan som gäller fredagar kl 21.00.

Kontaktuppgifter till bolagen för taxi Jönköping hittar du här. Observera att på Taxipriser.se jämförs endast taxibolag som har egna sajter, med prisuppgifter för löpande taxa.Taxinyheter i Jönköping

16 nov 2018
Överfull taxi stoppad i Jönköping

På E4:an i höjd med Jönköping stoppade polisen en taxibil med inte mindre än 7 passagerare, i en bil som lagligen rymmer 5. Både taxiföraren och de passagerare som inte bar säkerhetsbälte fick böter.

10 nov 2011
Taxi Kurir höjer priserna

Taxi Kurir Jönköping höjer nu sina priser, men är fortfarande det näst billigaste bolaget i Jönköping. Observera att de efter höjningen lagt sig en krona under Taxi Jönköping, både på dag- och på helgtid, vilket gör de båda bolagen i princip lika billiga.

7 jan 2011
Taxi Kurir näst billigaste taxi i Jönköping

I listan över Jönköpings billigaste taxi har nu lagts till Taxi Kurir Jönköping, som lägger sitt mitt emellan de två andra taxibolagen, City Taxi och Taxi Jönköping. Billigast i stan är fortsatt City Taxi.

28 jan 2010
Rånande svarttaxichaufförer i Jönköping

Rån av taxipassagerare har närapå blivit en affärsidé för svarttaxi i Jönköping, med tre rån bara i april, skriver Jnytt. Det är i samtliga fall unga män som rånats, och tvingats lämna ifrån sig pengar och mobiltelefon. Polisen tror inte att det är samma svarttaxichaufför bakom alla rån, och uppmanar nu alla ungdomar i Jönköping att åka vanlig taxi. Man hävdar dock att problemet med olaglig taxi trots allt är relativt litet i staden.

28 jan 2010
Klagomål mot taxi på tomgång

Taxibilar i väntan utanför järnvägsstationen i Jönköping står ofta med motorerna på, meddelar JNytt. Detta har väckt irritationer från resande. Taxichaufförerna själva skyller på kylan, att de snart skulle frysa ihjäl om de inte fick ha bilen igång. På miljökontoret i Jönköping anser man att en polisanmälan borde göras om inte situationen förbättras.

30 jun 2009
City Taxi billigast i Jönköping

Efter en prissänkning från City Taxis sida till priser strax under Taxi Jönköping listas City Taxi nu på Taxipriser.se som Jönköpings billigaste taxibolag.

30 jun 2009
Svart taxi stort problem i Jönköping

JonkopingNU skriver om svarttaxi, som åter blivit ett stort problem i Jönköping. Under 2005 och 2006, när polisen följde den olagliga taxiverksamheten hårdare, minskade svarttaxib men den är nu tillbaka igen. Jönköpingspolisen beskriver problem som trafikfarliga bilar och ökad rånrisk, och man planerar nu fler insatser.

SYNPUNKTER? Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.