Taxijakt.se - Spara 30%

Spara upp till 30% på din taxiresa Boka taxi nu
  >

Telefon: 0771-90 00 00     Webb: taxijakt.se

Boras_Arena.jpg

Billigast taxi i Borås

  Typresa dag Typresa kväll  
1 Sverigetaxi Borås Tel: 033 - 12 70 70
2 Taxi Kurir Borås Tel: 031 - 27 27 27

Angivna priser är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. De två taxorna är dels bolagens billigaste dagtaxa, dels taxan som gäller fredagar kl 21.00. Kontaktuppgifter till bolagen hittar du här.Taxinyheter i Borås

5 jan 2018
Kvinna åkte 30 mil utan att betala

På julafton steg en kvinna i Borås in i en taxi, och begärde att få åka till Mönsterås - en resa på 30 mil. När taxin var framme stod taxametern på 7 000 kr, men då visade det sig att kvinnan inte kunde betala. Kvinnan är nu anmäld för bedrägeri, skriver Barometern.

28 mars 2014
Taxi Borås nu billigaste bolag

Prisjusteringar har skett hos båda bolagen i Borås, vilket gett samma pris dagtid. Då Taxi Borås är något billigare kvällstid tar de nu över toppositionen som billigaste bolag.

9 okt 2010
Höjda priser hos Taxi Kurir

Taxi Kurir i Borås har nyligen höjt sina priser, vilket nu justerats på Taxipriser.se. Bolaget är dock fortfarande billigaste taxi i Borås.

20 mars 2010
Nytt rån av släppt taxirånare

En man som friats från ett taxirån åtalas nu igen för ett nytt rån av en taxichaufför, skriver Borås tidning. Bara tre veckor efter att ha friats från misstankar för att ha hotat en taxichaufför i Borås rånade mannen en taxibil i Göteborg, även denna gång med kniv. Han har nu även fällts för det första rånet.

29 aug 2009
Taxibedragare i Borås

Borås Tidning skriver om försök till bedrägeri i Borås, där en person som utgett sig för att ringa från Taxi Borås flera gånger begärt betalt för uteblivna körningar och framkörningsavgifter. På Taxi Borås är man irriterade över att bedrägarna använder sig av deras varumärke, och polisen är nu inkopplad.

20 jul 2009
Snarlika namn för taxi i Borås

Flera nya taxibolag i Borås har valt namn som är snarlika det stora bolaget Taxi Borås, skriver Borås Tidning.

På Borås Taxi är man mycket missnöjd att Bolagsbyrån godkänt bolagsnamn som Borås Taxi och Borås Lokaltaxi, då detta kan leda till missförstånd och felbeställningar. Dessa andra bolag är ofta enmans- eller mindre bolag, och har också i flera fall valt telefonnummer som ligger mycket nära Taxi Borås.

26 apr 2009
Taxi Borås väljer miljöbilar

Borås Tidning skriver om Taxi Borås nya satsning, miljöbilar som drivs på gas. Taxi Borås har idag 60 bilar, och i förlängningen är det tänkt att samtliga bilar ska gå på förnyelsebara bränslen.

26 dec 2008
Taxichaufför anmäld för misshandel

I Borås Tidning står det om en taxichaufför som nu anmäls för misshandel av en kvinnlig kund. Det var efter en resa med taxi till en nattklubb i centrala Borås, som mannen attackerade kvinnan med två knytnävsslag när hon steg ur taxin. Taxichauffören är inte identifierad men körde enligt kvinnan för Taxi Borås.

24 sep 2008
Borås Lokaltrafik förlorar färdtjänst

Borås Tidning rapporterar om att Borås Lokaltrafik förlorar upphandlingen av färdtjänsten. Det är efter en utdragen process som gatunämnden nu beslutat att rätten att köra färdtjänst istället går till ett Göteborgsbolag, Sandarna Transporter, och Taxi Borås. Uppdelningen mellan bolagen blir så att Borås Taxi ansvarar för alla taxiresor, medan Sandarna kör transporterna med specialfordon.

22 okt 2008
Svarttaxi-chaufför dömd

På Taxiförbundets hemsida kan man läsa att en 44-årig man dömts till 2 månaders fängelse för att ha kört svart taxi i Borås. Mannens svarta taxiverksamhet upptäcktes när han erbjöd en civilklädd polis svart taxi. Illegal taxi, utan tillstånd, har länge varit ett stort problem i Borås.

30 sep 2008
Taxirån i Ulricehamn

Borås Tidning berättar om ett taxirån i Ulricehamn. Det var efter en körning ända från Jönköping som de två kunderna blev oense med chauffören om betalningen, och incidenten slutade med att kunderna stal chaufförens plånbok. Polisen har nu gripit de två rånarna.