Hitta stans billigaste limousine!

Hyr limousine i Västerås, kolla pris med oss!

Ska du beställa limousine i Stockholm? Hör med oss vad det kan kosta! Fyll i fälten nedan, med plats, datum och telefonnummer, eller maila till limo@taxipriser.se, så återkommer vi med prisförslag och info!


Limousiner att hyra i Västerås

Mälardalens Limosineservice

Tel: 021 - 12 06 80

V8NJJbR.png
Priser hyra limousine:
20 min 1000 kr (endast inom Västerås)
1 timme 1 600 kr - därefter 1 300 kr/tim mellan 06.00-22.00

(gäller 1 timme från kund stiger på, fri framkörning inom Västerås).
Övriga orter tillkommer viss framkörningskostnad.

Mälardalens Limousineservice AB har sitt säte i Västerås men är verksam i hela Mälardalsområdet med omnejd, t.ex Uppsala, Örebro, Eskilstuna, Strängnäs, Gävle, Norrköping, Katrineholm, mm. Företagets huvudtransporter består av events, bröllop, studentbaler, guidade stads- eller länsturer med auktoriserade guider som följer med personligen, VIP-kunder från flygterminaler ex. Arlanda.

Limousinerna som erbjuds är en vit och en svart Lincoln Towncar förlängd till 8,7 m. Utrustningsmässigt så finns i limousinerna 3 m långa barer, E-soffa resp. J-soffa 15” plattskärmar med DVD, PC-inkoppling, stor musikanläggning med dubbla basar, slutsteg mm.

Hemsida Mälardalens Limousineservice: www.malarlimo.se


Kör du limousine i Västerås, och har en hemsida där du anger dina priser? Kontakta oss på limousine@taxipriser.se! Vi kan också hjälpa till med att sätta upp en sida för ditt limousine-företag!


Detta är en lista över limousinebolag i Västerås, ej i prisordning.


Hitta limousiner i andra städer


gOtyOBr.png
LAST UPDATED ON SATURDAY, 11 JUNE 2011 08:14